• menu

Nieuwsoverzicht

Hoteltransfers Hard Bass 2018

Hard Bass is voor VPN en de collega’s van Event Travel ieder jaar de aftrap van het nieuwe jaar en tegelijkertijd de laatste grote afsluiter van het indoor seizoen. Ook dit jaar boekten veel liefhebbers van de hardere stijlen weer hun combi-ticket via Event Travel en aan VervoersProjecten Nederland de taak om weer honderden feestgangers vanuit verschillende hotels in Arnhem en omgeving, maar ook vanuit Amsterdam te vervoeren naar GelreDome, Arnhem. In samenwerking met Traffic Support heeft VPN –overigens op dezelfde manier als bij Qlimax in november 2017– het voorste gedeelte van de touringcarparkeerplaats gereserveerd voor deze hotelbussen.

Lees meer 

Van Nelle Fabriek Rotterdam

Voor het eerst heeft VervoersProjecten Nederland een grote vervoersopdracht mogen uitvoeren bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een locatie waar Traffic Support al langer aan het werk is en op 2 november 2017 was het dan ook de beurt aan VPN. Voor het personeelsfeest van een grote zorginstelling was vervoer vanuit heel Nederland nodig, net als een pendeldienst vanaf de stations Schiedam en Rotterdam CS. Daarnaast werd ook het vervoer van personeel wat op het evenement aan het werk moest opgenomen in het plan. Tientallen touringcars arriveerden in een tijdsbestek van zo’n 30 minuten bij de Van Nelle Fabriek en daarnaast reden 10 kleinere pendelbusjes continu af en aan vanaf diverse parkeerterreinen in de buurt.

Lees meer 

Vervoersproject Onderzeebootloods

Tientallen touringcars, schepen die af- en aan voeren, treinen vol feestgangers die arriveerden op NS Station Rotterdam en vluchten die landden op Schiphol en Rotterdam – The Hague Airport. Vanuit alle windstreken kwamen de duizenden medewerkers van een grote fitnessketen om te vieren dat het miljoenste (!) lid zich had aangemeld! Op 2 december 2017 was de Onderzeebootloods in Rotterdam (RDM terrein) de plek waar het allemaal gebeurde. Aan VPN de taak om alle gasten op te vangen op de luchthavens en treinstations en om tegelijkertijd met tientallen touringcars vanuit Frankrijk, België, Luxemburg en heel Nederland vele honderden medewerkers te vervoeren en op tijd bij verschillende hotels en bij de feestlocatie af te zetten.

Lees meer 

Awakenings Festival: City Centre Coach

In het weekend van 25 en 26 juni 2017 vond het tweedaagse Awakenings Festival plaats. Om de druk weg te halen bij de taxistandplaats konden bezoekers dit jaar naast de georganiseerde busreizen vanuit Event Travel, een hoteltransfer, de pendel vanaf Sloterdijk, de shuttle vanaf het nabijgelegen Droompark of eigen vervoer ook gebruik maken van de zogenaamde City Centre Coach. Dit hebben we geweten, vele festival bezoekers hebben gebruik gemaakt van deze nieuwe service, een groot succes! Samen met de organisatie van het festival heeft VervoersProjecten Nederland zes opstappunten in Amsterdam gecreerd vanaf waar festivalbezoekers op twee verschillende tijdstippen naar het festival konden reizen.

Lees meer 

Schiphol transfers rondom Defqon.1

Net als voorgaande jaren werd Defqon.1 weer bezocht door veel internationale gasten. VervoersProjecten Nederland is door Q-dance wederom ingeschakeld om (naast onder andere veel hoteltransfers, taxiritten en pendels) de Schiphol pick-ups te organiseren. Om er voor te zorgen dat gasten na aankomst op de luchthaven niet te lang hoefden te wachten vertrokken de touringcars op drie verschillende momenten, verspreid over de dag. Met hosts vanuit VPN en Q-dance, een balie geheel in stijl van Defqon.1 en vertrek vanaf de a-baan bij Schiphol is het vervoer voor deze gasten weer tot in de puntjes georganiseerd. Op naar Defqon.1 2018!

Lees meer