• menu

Nieuwsoverzicht

Awakenings Festival: City Centre Coach

In het weekend van 25 en 26 juni 2017 vond het tweedaagse Awakenings Festival plaats. Om de druk weg te halen bij de taxistandplaats konden bezoekers dit jaar naast de georganiseerde busreizen vanuit Event Travel, een hoteltransfer, de pendel vanaf Sloterdijk, de shuttle vanaf het nabijgelegen Droompark of eigen vervoer ook gebruik maken van de zogenaamde City Centre Coach. Dit hebben we geweten, vele festival bezoekers hebben gebruik gemaakt van deze nieuwe service, een groot succes! Samen met de organisatie van het festival heeft VervoersProjecten Nederland zes opstappunten in Amsterdam gecreerd vanaf waar festivalbezoekers op twee verschillende tijdstippen naar het festival konden reizen.

Lees meer 

Groot bedrijfsvervoer

Voor een grote telecomaanbieder heeft VervoersProjecten Nederland op 22 maart 2017 het vervoer verzorgd voor een grote kick-off in Amsterdam. Vanuit het hele land zijn zo'n 2.500 medewerkers met luxe touringcars vervoerd. Een grote logistieke operatie, waarbij bezoekers met de auto en per touringcar naar Amsterdam zijn gekomen. In samenwerking met zusterbedrijf Traffic Support is er een vervoersplan opgesteld waarbij de gespreide aankomst van 42 bussen, begeleiding, signing en verkeersmaatregelen zijn opgenomen. Voor medewerkers die van ver komen heeft VPN een pakketje met wat te eten en te drinken klaargelegd in de bus en bij aankomst is iedereen welkom geheten en stonden medewerkers van VPN klaar om iedereen in de juiste richting te wijzen.

Lees meer 

Pendel Pleasure Island

Een nieuw parkeerterrein voor auto's en dus een nieuwe uitdaging om bezoekers bij het festival op de Hemkade in Zaandam te krijgen. Pleasure Island kreeg er mee te maken voor het festival op 2 september 2017. Om de vele honderden bezoekers gemak te bieden en om iedereen op een snelle en veilige manier te vervoeren vanaf de nieuwe parkeerlocatie heeft VervoersProjecten Nederland een pendelservice opgezet. Drie ov-bussen hebben tijdens het hele festival heen en weer gependeld en hiermee is een uitstekende oplossing gevonden om aan de ene kant de buurt rondom het festival te ontlasten en aan der andere kant de festivalbezoeker toch snel op het festival te krijgen.

Lees meer 

Schiphol transfers rondom Defqon.1

Net als voorgaande jaren werd Defqon.1 weer bezocht door veel internationale gasten. VervoersProjecten Nederland is door Q-dance wederom ingeschakeld om (naast onder andere veel hoteltransfers, taxiritten en pendels) de Schiphol pick-ups te organiseren. Om er voor te zorgen dat gasten na aankomst op de luchthaven niet te lang hoefden te wachten vertrokken de touringcars op drie verschillende momenten, verspreid over de dag. Met hosts vanuit VPN en Q-dance, een balie geheel in stijl van Defqon.1 en vertrek vanaf de a-baan bij Schiphol is het vervoer voor deze gasten weer tot in de puntjes georganiseerd. Op naar Defqon.1 2018!

Lees meer