KNVB Bekerfinale PEC Zwolle - AJAX

Voor de bekerfinale tussen PEC Zwolle en – Ajax heeft VervoersProjecten Nederland in opdracht van PEC Zwolle het vervoer van de supporters in zijn geheel op zich genomen. Dit hield in dat er ruim 15.000 PEC Zwolle supporters vanuit Zwolle met bussen naar de Kuip in Rotterdam moesten worden gebracht en de ticketing voor eigen vervoer werd verzorgd.

Zoals bij elk sportevenement zijn er diverse kaarten beschikbaar voor de diverse doelgroepen. Denk hierbij aan de combitickets voor seizoenkaarthouders, kaarten voor clubcardhouders, de business club, de skyboxen en kaarten voor sponsoren. Om naar alle doelgroepen duidelijk te communiceren hoe en wanneer zij hun kaarten konden aanschaffen, was er een website, speciaal voor de opdrachtgever, gelanceerd. 

Hier konden de seizoenkaarthouders onder andere, na het invullen van de barcode op hun seizoenkaart, hun kaarten vroegtijdig aanschaffen. 

Het was ook mogelijk om verzoeken in te dienen met betrekking tot het reizen als groep in één touringcar. 
Nadat dit traject volledig was doorgelopen, kon de boeking op dezelfde website worden betaald door middel van iDEAL en creditcards.

In combinatie met zusterorganisatie OnlineTicket is ervoor gezorgd dat alles naar wens is verlopen.

TIjdens de voorbereidingen is RTV Oost bij ons over de vloer gekomen om onze medewerkers te interviewen en de omvang in kaart te brengen.

Bekijk de video hieronder.