Voor VPN bestaat een verkeer- en vervoersplan uit meer dan alleen de inzet van een bus of taxi. De beleving begint al voordat uw bezoekers binnen zijn; men ontvangt in de touringcar alvast een goodie-bag, uw gasten worden in stijl ontvangen op een luchthaven of treinstation en op de event locatie wordt iedereen spectaculair onthaald.

VPN begrijpt als geen ander dat vervoer verder gaat dan alleen transportmiddel. U wilt uw gasten vanaf het eerste moment onderdompelen in uw evenement. Dit begint al in de touringcar, op de luchthaven of het treinstation of zelfs al wanneer men van huis vertrekt. Een hapje en drankje onderweg en een vriendelijke host die uw gasten welkom heet en naar de taxi of touringcar begeleidt. 

Ook signing en routing zijn een belangrijk onderdeel van het totale plaatje. Zo hebben we ooit looproute gecreeerd door de standaard dranghekken te vervangen door hooibalen geheel in stijl van het evenement. Daarnaast wilt u weten wie wanneer is gearriveerd, ook daar hebben we aan gedacht. Met een state-of-the-art reserveringssysteem nemen we ook dit gedeelte uit handen.

Wij ontzorgen u volledig! Regent het? Wij zorgen voor paraplu's. U wilt iedereen in stijl ontvangen? VPN legt de rode loper uit.