De organisatie van een (inter)nationaal congres is werk voor specialisten. Voor u als organisator zijn de belangen groot en gaat u voor een hoge kwaliteit. Uw gasten uit binnen- en buitenland komen op verschillende tijden en mogelijk ook op verschillende plaatsen aan. U wilt dat iedereen gastvrij wordt ontvangen en vlot, veilig en comfortabel wordt vervoerd. Maar wat te doen bij vertragingen en hoe zorgt u ervoor dat iedereen ook weer goed aan de terugreis begint? Dan is VPN uw partner.

Wij hebben alle kennis in huis om ook complex vervoer perfect te organiseren en op representatieve wijze uit te voeren. Samen met onze collega’s van Traffic Support en Crowd Support regelen we desgewenst ook de inzet van verkeersregelaars, parkeerbeheerders en beveiligers. Ervaren vakmensen die ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt en uw gasten terugkijken op een geslaagd congres.

Terwijl u zorgt voor de vliegtickets, de hotelkamerboekingen, de verdere verzorging van uw gasten en het inhoudelijke programma, zorgen wij voor uitstekend vervoer. Zo maken we er samen een in alle opzichten geslaagd congres van.

Film: De KICK-OFF van Philips

Op dinsdag 24 februari kwamen de medewerkers van Philips High Tech Campus Eindhoven, Philips Health Care Best en Philips Boschdijk in het Beursgebouw te Eindhoven bijeen voor de Philips Kick-off 2015.

Taxiproject Ziggo

Voor het bedrijf Ziggo (bekend van o.a. de televisie, internet en telefonie) heeft VervoersProjecten Nederland een thuisbrengservice gecreëerd. Het betrof een feest voor alle personeelsleden van Ziggo in de Ziggo Dome te Amsterdam.