Organiseert u een festival of ander (publiek) evenement? Ook dan is VPN uw partner! Verblijven bezoekers in vakantieparken of hotels, komen er veel mensen met het openbaar vervoer of wilt u hen ontvangen op een luchthaven? Wij organiseren het graag zodat u zich kunt richten op de check-ins en de show binnen. 

Naast het vervoer rondom zakelijke evenementen organiseert Vervoers Projecten Nederland al jarenlang hoteltransfers, luchthavenvervoer, pendels en privé transfer voor tal van publieke evenementen en festivals zoals Awakenings, Tomorrowland, Lowlands, Defqon. 1 en tal van concerten.

Verblijven bezoekers in een hotel, dan organiseren wij transfers per touringcar of taxi. Arriveren uw bezoekers op een luchthaven, dan  kan een team hostesses hen welkom heten en naar bus of taxi begeleiden, eventueel met een welkomstdesk in stijl van uw evenement. Slapen ze op een vakantiepark? Dan is een pendeldienst naar het evenement misschien een interessante optie.

U kunt er voor kiezen om de vervoersopties gratis aan te bieden, deze te verwerken in de ticketprijs of om deze als extra optie aan te bieden in het pakket. VPN adviseert u hierin graag, er zijn tal van mogelijkheden.