U werkt bij een grote organisatie en wilt uw klanten, relaties of leden in de gelegenheid stellen een evenement te bezoeken. De deelnemers komen uit het hele land. Dan is VPN voor u de aangewezen partner. Wij hebben namelijk al 20 jaar lang ervaring met het organiseren van het vervoer van grote groepen mensen.

Combinatie met openbaar vervoer

Als het dichtstbijzijnde trein- of busstation niet op loopafstand van de evenementenlocatie ligt, zorgen wij voor een op maat gemaakte dienstregeling met pendelbussen. Hierbij stemmen we de capaciteit af op de verwachte drukte bij aankomst en vertrek, zodat er steeds voldoende bussen aanwezig zijn om het aanbod van passagiers te verwerken.

Vervoer vanuit het hele land

Als de eindtijd van het evenement niet aansluit op de mogelijkheden van het openbaar vervoer, stellen wij een vervoersplan voor u op. Wij organiseren dan het vervoer van en naar verschillende opstaplocaties, waarvoor uw gasten zich vooraf aan kunnen melden. Met OnlineTicket beschikken we hiervoor over een geavanceerd reserveringssysteem. Zo kunnen we vooraf voor uw buspendeltickets, entreetickets en eventuele parkeertickets verkopen. Efficiënt en gebruiksvriendelijk. 

Als de situatie daar om vraagt kunnen we samen met onze collega’s van Traffic Support en Crowd Support desgewenst ook de inzet van verkeersregelaars, parkeerbeheerders en beveiligers regelen. Ervaren vakmensen die ervoor zorgen dat de doorstroming en veiligheid gegarandeerd is en alles volgens plan verloopt.

KNVB Bekerfinale PEC Zwolle - AJAX

Voor de bekerfinale tussen PEC Zwolle en – Ajax heeft VervoersProjecten Nederland in opdracht van PEC Zwolle het vervoer van de supporters in zijn geheel op zich genomen.

Mysteryland

Mysteryland is hét toonaangevende dance-evenement van Nederland, maar ook van de wereld. Het evenement in de Haarlemmermeer is eveneens één van de grootste entree heffende dagfestivals van Nederland.