Film: De KICK-OFF van Philips

Op dinsdag 24 februari kwamen de medewerkers van Philips High Tech Campus Eindhoven, Philips Health Care Best en Philips Boschdijk in het Beursgebouw te Eindhoven bijeen voor de Philips Kick-off 2015. Voor ons was dit een bijzondere klus aangezien niet alleen VervoersProjectenNederland hier aanwezig was, maar ook onze zusterorganisatiesTraffic Support, en Crowd Support!

De opdracht was duidelijk: de Safety Group was verantwoordelijk voor het veilig en vlot begeleiden en vervoeren van ruim 4000(!) medewerkers van Philips vanaf 3 opstaplocaties naar het Beursgebouw in Eindhoven.

Met ruim tien medewerkers waren we aanwezig om ervoor te zorgen dat de organisator geen omkijken had naar de complete vervoerscoördinatie en dat de bussen goedgevuld en tijdig zouden vertrekken.

Traffic Support was er met meer dan 30 medewerkers vertegenwoordigd om ervoor te zorgen dat de medewerkers van Philips ongehinderd door overig verkeer naar hun bussen konden toestromen en om de bussen op aanvangslocatie op te vangen.

Crowd Support was met ruim 30 medewerkers aan het werk om een badgecontrole uit te voeren, polsbandjes uit te reiken en de medewerkers van Philips te helpen met het in-en uitladen van hun eigendommen in de bus. Natuurlijk vervulden ze, zoals gewoonlijk, ook nog de rol van gastheer- en vrouw.

De organisatie van Philips was zeer te spreken over onze maximale en professionele inzet. Een woordvoerder van Philips liet weten:

"Our Kick-off was amazing and I have had a lot of very positive feedback. Thanks again for all that you and your team did to make it a safe, smooth and successful experience!"