• menu

Bezoekersregistratie

U wilt dat bezoekers aan uw evenement zich vooraf aanmelden voor bijvoorbeeld het vervoer, de entree en eventueel het parkeren als men met eigen auto komt. Daarbij wilt u zaken als opstaptijden en –plaatsen online communiceren en E-tickets kunnen versturen.

Dan is de dienstverlening van OnlineTicket onmisbaar. Op de site van OnlineTicket.nl maken wij uw eigen informatiepagina aan, waarop u uw gasten continu op de hoogte kunt houden van allerlei zaken rondom uw evenement. Uw gasten kunnen zich hier natuurlijk ook aanmelden.

Zo krijgen u en wij inzichtelijk hoeveel gasten er gaan komen, waar ze vandaan komen en met welk vervoermiddel. Belangrijke informatie om de gang van zaken op de dag zelf soepel te laten verlopen.
Ter plaatse scannen we de tickets, zodat we ook achteraf informatie kunnen geven over zaken als no-show, aankomst- en vertrektijden. Belangrijke data waar u uw voordeel mee kunt doen bij de organisatie van een volgend evenement.

Onze Project Manager brengt u graag in contact met de juiste contactpersoon. Nu al meer weten? Neem contact met ons op via (038) 425 67 00 of via info@onlineticket.nl.