• menu

Parkeerbegeleiding

Komen bij uw evenement de bezoekers niet alleen met door VPN georganiseerd vervoer, maar ook met eigen auto? Dan is het veilig, vlot en overzichtelijk parkeren van alle voertuigen van groot belang. Hoewel niet alle gasten ruim van tevoren aankomen, wil toch iedereen op tijd binnen zijn zodat ze niets van het evenement missen. Dat wilt u ook.

Samen met onze collega’s van Traffic Support zorgen wij dat in het projectplan ook de inzet van parkeerbegeleiders is opgenomen. Zo garanderen wij een vlotte afhandeling van het parkeren en dat geeft tevreden bezoekers! Daar hebben we veel ervaring mee. Traffic Support verzorgt namelijk onder andere ook de parkeerbegeleiding bij grote evenementen in de Amsterdam Arena en het Gelredome.

Laat u iedereen voor een parkeerplaats betalen of is dit voor rekening van uw organisatie? Wij kunnen er voor zorgen dat iedereen een E-ticket ontvangt voor het parkeren en eventueel de entree. Doordat wij scannen op locatie, kunnen wij precies registreren wie inmiddels zijn gearriveerd en wat het aantal aanwezige voertuigen op enig moment is. De dienstverlening van OnlineTicket maakt dit mogelijk. Als het de bedoeling is dat iedereen voor zijn parkeerplaats betaalt, zorgen de parkeerbegeleiders voor inning van de parkeergelden. Onze coördinator ter plaatse ziet toe op een goed verloop.