• menu

Historie

Event Travel
De Safety Group, waar VPN onderdeel van uit maakt, vindt zijn oorsprong in het organiseren van busreizen vanuit Nederland naar grote discotheken in Duitsland. Oprichter en voormalig eigenaar Yvo Hütte begon hiermee in het begin van de jaren 90. Zijn idee sloeg aan onder Nederlandse jongeren en al snel reden elk weekend vele touringcars de grens over. Event Travel was geboren, het is 1995.

Een logisch vervolg: Traffic Support
Na Event Travel volgde Traffic Support, gericht op de afhandeling van het verkeer en het parkeren. De beroepsverkeersregelaars van Traffic Support werden in heel Nederland al snel een vertrouwd gezicht bij evenementen en infrastructurele werken.

Blijvend ontwikkelen
In de jaren hierna bleef Safety Group zich ontwikkelen. In 2009 werd IVON opgericht, het Instituut Veiligheids Opleidingen Nederland. Dit bedrijf verzorgt opleidingen op het gebied van verkeer en veiligheid. Voor eigen medewerkers, maar ook voor derden. OnlineTicket.nl volgde in 2011. Dit uitgebreide ticketing systeem bleek een welkome aanvulling voor het dienstenpakket van de Safety Group.

Crowd Support
Als je verkeer in goede banen kunt leiden, je in de loop der jaren expert bent geworden op het gebied van veiligheid en logistiek rondom evenementen, dan kun je ook bezoekersstromen goed en veilig begeleiden. Daarom werd in 2013 Crowd Support opgericht. Dit bedrijf, met als specialismen beveiliging, evenementenveiligheid en crowd management, voegt een extra dimensie toe aan de Safety Group. Hiermee kan elke organisator van een evenement volledig ontzorgd en ondersteund worden.

Safety Group
Zo heeft de Safety Group zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner op het gebied van (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie.