Organiseert u een evenement waarvoor meer nodig is dan een aantal touringcars vanaf een paar locaties? Kies dan voor zekerheid door VPN in te schakelen voor de uitvoering van het vervoer. Dat is bijvoorbeeld handig als er in uw eigen bedrijf geen deskundigheid is op dit gebied of wanneer u hiervoor geen mensen vrij kunt maken. De professionals van VPN nemen u veel werk uit handen en zorgen voor een optimale uitvoering, zodat uw gasten veilig en comfortabel vervoerd worden naar de plaats van bestemming. 

Waar nodig werken wij samen met onze collega’s van Traffic Support om het verkeer in goede banen te leiden en met onze collega’s van Crowd Support om de beveiliging te regelen. Door zaken te doen met VPN profiteert u van specialistische kennis op verschillende terreinen. In plaats van meerdere aanspreekpunten heeft u echter slechts één contactpersoon bij VPN die alles voor u regelt. Dat is voor u wel zo fijn en efficiënt.

Vervoersplan

Als wij voor u het vervoer mogen verzorgen, stellen wij een vervoersplan op, waarin we onder andere de volgende zaken omschrijven:
• de bereikbaarheid van de locatie en de parkeervoorzieningen;
• de start- en eindtijden van het evenement;
• het aantal benodigde touringcars en de tijden waarop ze nodig zijn;
• welke vergunningen eventueel nodig zijn en wie deze aanvraagt;
• de inzet van verkeersregelaars;
• coördinatie op de evenementenlocatie.

Komen al uw gasten of een deel ervan met eigen vervoer? Ook dan zijn wij u graag van dienst. 
Via OnlineTicket kunt u bijvoorbeeld vooraf parkeerkaarten laten bestellen. En onze collega’s van Traffic Support kunnen ter plekke zorgen voor parkeerbegeleiders en/of verkeersregelaars.