Net als voorgaande jaren stond het voorlaatste weekend van juni voor VervoersProjecten Nederland weer in het teken van Defqon.1. Een weekend vol schipholtransfers, hoteltransfers, pendelvervoer en taxivervoer. Met zo'n 1.000 bezoekers in hotels, 2.000 in omliggende vakantieparken en zo'n 2.000 gasten vanaf Schiphol- en Amsterdam was het een prachtige klus om alle gasten op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag te vervoeren.

Op vrijdag vertrokken er enkele honderden festivalgangers vanaf Amsterdam CS en om dit in goede banen te leiden werd er samengewerkt met collega's van stadstoezicht en Traffic Support. Daarnaast stond team VPN ook op Schiphol -met ontvangstbalie- en vanaf de luchthaven werden ook zo'n 1.000 bezoekers vervoerd.

Bij Landal Waterparc Veluwemeer werd een tijdelijke bushalte neergezet om de bijna 2.000 bezoekers op alle festivaldagen tussen het terrein en vakantiehuis te vervoeren. Daarnaast werden op vrijdag, zaterdag en zondag ook nog zo'n 1.000 "Weekend Warriors" vanuit 6 verschillende hotels naar het festival gebracht en weer terug naar het hotel.  Op naar Defqon.1 - 2019!