De laatste week van mei stond voor VervoersProjecten Nederland in het teken van een groot zakelijk congres bij de Onderzeebootloods in het Rotterdamse havengebied. Een schitterende locatie waar honderden medewerkers bijeen kwamen om deel te nemen aan een gevarieerd tweedaags programma.

Het congres in Rotterdam vond plaats op donderdag en vrijdag, maar al vanaf de vroege dinsdagochtend stond een team van VPN klaar op Schiphol om de eerste gasten welkom te heten en per chique taxi naar Rotterdam te brengen. Compleet met banners, een balie en kleding in stijl van het evenement voelde iedere gast zich direct van harte welkom. Ook op Rotterdam Airport werden gasten welkom geheten, net als op station Rotterdam CS.

Tijdens het congres heeft VPN alle busvevroer verzorgd, net als het directievervoer en pendelvervoer tussen vele hotels en de Onderzeebootloods. Daarnaast is in samenwerking met Traffic Support alle parkeer- en verkeersbegeleiding verzorgd om bezoekers snel en zonder zorgen op locatie te krijgen.