Liftoff! Onze nieuwe website is een feit en daarmee is 2019 nu al hét jaar van ontwikkelingen binnen VervoersProjecten Nederland. Na een succesvolle lancering van een nieuw intern communicatiekanaal, inclusief een inwerkprogramma, is ook de corporate website van ons en een groot aantal zusterbedrijven compleet vernieuwd.

U zult zich vast afvragen: wat heb ík hier dan aan? Nou, naast dat onze diensten nu netjes zijn gepresenteerd en de site een stuk gebruiksvriendelijker én responsive (!) is, lanceren we hierbij ook direct een nieuw nieuwsplatform. En dat is niet alleen mooi voor ons, omdat we ons nu nog beter kunnen profileren als dé kennispartner binnen de branche. Nee, u kunt via dit kanaal namelijk op de hoogte blijven van wat er speelt binnen uw vakgebied. Kom, we nemen u mee in een aantal vernieuwingen!

Een flinke verbouwing was hard nodig. De site moest beter, moderner en responsive worden. De vorige website voldeed op veel manieren niet meer. Zo konden we niet naar een vacaturepagina doorlinken zonder dat alle overige vacatures eerst nog eens netjes werden opgesomd. Ook het invullen van formulieren was niet bepaald een pretje. De nieuwe website werkt op desktop, tablet en mobiel.

Servicegericht

We hebben een aantal doelstellingen voor de nieuwe website bepaald. Het grootste deel hiervan valt te verzamelen onder de noemer service. Iets waar we in het werkveld natuurlijk al sinds jaar en dag aandacht aan besteden. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de gastvrije houding van onze medewerkers. Maar op het gebied van communicatie viel er nog wel het een en ander te behalen. Hiermee hopen we nu dan ook een mooie eerste stap te hebben gerealiseerd.

Meer nieuws!

En dan, zoals al kort werd benoemd: contentcreatie. We willen jullie meer informatie bieden in de vorm van nieuwsberichten, case studies, how to’s en onderzoeken. Allemaal relevante informatie die u niet mag missen! Natuurlijk vergt dit veel tijd van onze kant en is dit onderdeel nog volop in ontwikkeling, maar houd het in de gaten!

Nieuw design

Het grafische design is nog steeds in onze eigen kleuren. Alleen dan een stuk moderner en frisser. Geen donkere achtergronden, onnodige hoeken en gradients meer, maar grotere afbeeldingen en ons eigen (grotere) lettertype. Een stuk overzichtelijker en beter leesbaar dus!

Wat vindt u?

Maandenlang hebben we ontzettend hard gewerkt om deze websites in de lucht te krijgen. En nu het eindelijk zover is, zijn we natuurlijk hartstikke benieuwd naar jullie mening. Wat vindt u ervan? Klik er gerust op los en geef uw ogen de kost! We hopen dat u net zo enthousiast wordt als wij al zijn. Laat het ons vooral weten als het niet zo is, want alle feedback is welkom.