Basic Fit

Basic Fit is een van oorsprong Nederlandse sportschoolketen met inmiddels zo’n 800 vestigingen verspreid over Nederland, Spanje, Luxemburg, Frankrijk en België. In opdracht van Event Republic organiseert VPN op 14 december 2019 al het vervoer voor het bedrijfsfeest van Basic Fit. Het feest vindt plaats over de grens, bij Expo Brussel. Naast medewerkers uit Nederland en België zijn ook alle medewerkers uit Spanje, Frankrijk en België uitgenodigd om het feest mee te vieren.

Terwijl tientallen touringcars onderweg zijn vanuit diverse steden in Nederland en België wachten hostessen de gasten die van verder weg komen op Brussels Airport en het treinstation van Brussel op om ze welkom te heten, waarna de groepen met touringcars naar hotels worden gebracht. Na een kort opfrismoment staan de touringcars weer klaar om de uitgedoste gasten naar de spectaculaire (en tot dat moment geheime) locatie te brengen.

Het plein achter de Expo is ondertussen omgebouwd tot heus bus transferium vanwaar een continue pendel rijdt en waar later op de avond alle touringcars opgesteld worden, verdeeld naar land, stad en hotel. Onder begeleiding van verkeersregelaars en hostesses vindt elke bezoeker zijn taxi of touringcar weer terug en een uurtje na afloop van het feest is het terrein leeg. Na een korte nacht worden de eerste gasten alweer opgehaald voor de terugreis van hotel naar luchthaven…