Mysteryland

Mysteryland is hét toonaangevende dance-evenement van Nederland, maar ook van de wereld. Het evenement in de Haarlemmermeer is eveneens één van de grootste entree heffende dagfestivals van Nederland. Dit betekent voor de Safety Group dat er op die dag een topprestatie geleverd moet worden. Alles moet foutloos verlopen. De veiligheidsmaatregelen zetten we daarom grootschalig in en dienen van State of the Art niveau te zijn.

Op dit soort dagen is de Safety Group in haar element en pakt in vol ornaat uit. Na een gedegen projectmanagement voorbereiding zorgt Traffic Support, met ruim 200 verkeersregelaars en 800 borden, voor een optimale verkeersafwikkeling. 

OnlineTicket.nl zorgt voor de noodzakelijke data t.b.v. het verkeersmanagement. VervoersProjecten Nederland zette ruim 70 OV wagens in om het evenement voor het Openbaar Vervoer toegankelijk te maken. Voor Crowd Support betekent dit een inzet van maar liefst 520 beveiligers. Het synergievoordeel tussen de verschillende bedrijfsonderdelen is cruciaal voor het slagen van het evenement.