VodafoneZiggo

Ter ere van de fusering van Vodafone en Ziggo organiseerden beide bedrijven op 22 maart een groot personeelsfeest in de Ziggo Dome, waarbij alle medewerkers van Nederlandse vestigingen uitgenodigd waren. Aan Vervoerprojecten Nederland (VPN) de taak om het vervoer van en naar dit evenement te organiseren.

Het ging hierbij om 2500 genodigden die met de inzet van 42 touringcars werden opgehaald vanuit 19 verschillende locaties verspreid over heel het land. Ook waren er nog eens twintig extra opstapplaatsen onderweg. Behalve de inzet van touringcars zorgden we voor signing van de voertuigen, inzet van verkeersregelaars, coördinatie ter plekke en inzet van Crowd Informers om gasten op te vangen en de weg te wijzen. 

Een logische volgorde
Ons doel was om de gasten zo vlot en comfortabel mogelijk te vervoeren. Voor gasten die een lange reis voor de boeg hadden was er wat te eten en drinken onderweg. Dankzij de speciaal op het evenement aangepaste bussigning kon iedereen de juiste bus zowel de heenweg als terugweg makkelijk vinden. En ook de inzet van verkeersregelaars speelde hierin een belangrijke rol, dankzij hen stonden de bussen in logische volgorde klaar voor vertrek. 

Succesvol project
Dankzij een goede voorbereiding vooraf, juiste uitvoering ter plekke en aandacht voor details hebben we de opdracht naar tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd en kijken we terug op een succesvol project!