Grote sportevenementen, protestdemonstraties, muziekfestivals, het hele jaar door vinden er in ons land allerlei activiteiten plaats. Het ene evenement trekt een paar honderd bezoekers, het andere soms enige tienduizenden, mogelijk wel 100.000 bezoekers.

Elk evenement is uniek en vraagt een specifieke aanpak. Die is afhankelijk van de gekozen locatie, de voorzieningen ter plaatse, de bereikbaarheid en de veiligheidsrisico’s. In al deze gevallen is VPN de juiste partner als het gaat om het kiezen van de beste vervoersoplossing.

Zo adviseren wij vaak de inzet van pendelbussen als er een massale aankomst en vertrek via een NS-station wordt verwacht. Dat doen we ook als de parkeerterreinen niet in de nabijheid van de evenementenlocatie liggen. Wij denken met u mee en komen met voorstellen om het vervoer zo optimaal mogelijk te regelen. Daarvoor krijgt u een vaste Project Manager toegewezen die gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt is. Waar nodig schakelt hij de expertise van de collega’s van onze zusterbedrijven Traffic Support en Crowd Support in, die er met hun beroepsverkeersregelaars, parkeerbeheerders en beveiligers voor zorgen dat alles soepel en veilig verloopt. 

Vooraf tickets verkopen? Daarin is OnlineTicket gespecialiseerd. Het boekingssysteem van OnlineTicket is uitermate geschikt om de aanmeldingen voor het evenement, parkeerkaarten en vervoerstickets te verzamelen en iedereen online van de nodige informatie te voorzien. Een telefoontje met uw Project Manager en ook dit heeft u geregeld. Wel zo handig.