Bezoekers komen op verschillende manieren naar uw evenement toe. Een deel met de touringcar, een ander deel met de auto en misschien verwacht u kiss&ride, taxi’s en fietsers. Het is belangrijk dat de afhandeling van al deze verkeersstromen soepel verloopt, zodat iedereen op tijd binnen is.

Als onderdeel van het verkeer- en vervoersplan denken wij na over bewegwijzering, signing, looproutes, parkeerplekken, etc. Voor VPN is het belangrijk dat we het voor álle bezoekers zo eenvoudig mogelijk maken om bij de locatie te komen. Dit kan al beginnen op de openbare weg met het plaatsen van bewegwijzering om gasten via de juiste aanrijroute te laten arriveren. Ons zusterbedrijf Traffic Support levert verkeersregelaars en een parkeerteam, waarna hostesses gasten begeleiding op de looproute naar de ingang van de evenementenlocatie. Uiteraard hangt alles samen met uw wensen, de grootte van het evenement, de locatie en de verschillende verkeersstromen die door elkaar lopen.

We hebben de bebording zelf in huis en kennen onze verkeersregelaars. We zijn bekend bij gemeenten en veiligheidsinstanties. We kennen veel evenementenlocaties en verkennen de omgeving. Dat alles bij elkaar maakt een team sterk en een project tot een succes.