U organiseert een jubileumfeest, personeelsfeest of ander evenement. Daarbij moet u veel keuzes maken. Wie nodigt u uit? Waar vindt het evenement plaats? Wie verzorgt het entertainment? Minstens zo belangrijk is hoe uw gasten naar het evenement reizen.

Op basis van uw wensen en de beschikbare mogelijkheden stelt uw projectmanager van  VPN een projectplan op maat voor u op. Gaat het om grootschalig vervoer? Dan ligt de inzet van touringcars vaak voor de hand. Wij organiseren opstaplocaties en plannen routes met bijbehorende vertrektijden. Vanzelfsprekend zetten we alleen vervoerders in die werken met de belangrijkste keurmerken die gelden in de branche.

Naast de inzet van touringcars kunt u ook denken aan allerlei andere vormen van vervoer, wij denken hierin graag met u mee. Denk bijvoorbeeld aam een thuisbrengservice met taxi’s, vervoer met een boot of u laat uw gasten na aankomst bij de locatie het laatste stukje fietsen. Ligt er een treinstation in de buurt van de evenementenlocatie, dan is een pendeldienst vanaf het station wellicht een duurzame en handige oplossing.
VPN heeft ervaring met allerlei soorten vervoer en organiseert het graag! Indien nodig nemen we vanzelfsprekend ook VIP- of directievervoer, maar ook rolstoel- of ander bijzonder vervoer mee.

Of het nu gaat om grote groepen of juist een klein clubje, u kunt er zeker van zijn dat wij uw vervoer met de grootste zorgvuldigheid organiseren. De heen- en terugreis zijn immers de eerste én de laatste indruk van het evenement en wij zorgen er voor dat dit tot in de puntjes is geregeld.