U organiseert een jubileumfeest, personeelsfeest of ander evenement. Daarbij moet u veel keuzes maken. Wie nodigt u uit? Waar vindt het evenement plaats? Wie verzorgt het entertainment? Net zo belangrijk is de vraag hoe uw gasten naar het evenement toekomen.

Op basis van uw wensen en de beschikbare mogelijkheden stelt uw Project Manager van VPN een projectplan op maat voor u op. Bij grootschalig vervoer ligt de inzet van touringcars vaak voor de hand. Wij bekijken dan vanaf welke locaties deze bussen moeten vertrekken, wat de optimale route is en wat de opstaptijden moeten zijn. Ook geven we u advies welke vervoerders hiervoor het beste geschikt zijn. Indien nodig regelen we rolstoel- of VIP-vervoer. Daarbij maken wij natuurlijk alle noodzakelijke afspraken maken voor u.
Vanzelfsprekend kijken we ook naar het parkeren bij de locatie en de looproutes van de gasten.

U kunt u er zeker van zijn dat wij het vervoer tot in de puntjes voor u regelen. Want wij zijn per slot van rekening gespecialiseerd in het organiseren van goed en veilig vervoer. Dat doen we al jaren naar tevredenheid van veel klanten.

Booking organisatie

Jaarlijks organiseert een grote booking organisatie een congres voor al haar 7.000 medewerkers, afkomstig van over de hele wereld. Deze vindt ieder jaar plaats in de RAI Amsterdam. 

Vodafone en Ziggo

Ter ere van de fusering van Vodafone en Ziggo organiseerden beide bedrijven op 22 maart een groot personeelsfeest in de Ziggo Dome, waarbij alle medewerkers van Nederlandse vestigingen uitgenodigd waren.