Bij grootschalige evenementen kan de vervoerssituatie soms bijzonder complex zijn. Uw gasten komen uit het hele land en maken gebruik van verschillende vormen van vervoer, zoals treinen, lijnbussen, touringcars en (rolstoel)taxi’s. Voor u is het van belang dat de afzonderlijke aanbieders van deze vervoersvormen goed met elkaar samenwerken. U wilt immers dat uw evenement goed bereikbaar is en dat uw gasten veilig en zonder vertragingen aankomen. Daarvoor doet VPN de vervoersregie.

Verkeersbegeleiding

Een geslaagd evenement begint en eindigt met de veiligheid van uw gasten. Dat geldt zeker ook voor het vervoer en de aanrij- en aanlooproutes naar uw evenement. Zo wilt u bijvoorbeeld dat bezoekers veilig over kunnen steken. In het projectplan dat wij voor u opstellen, besteden wij hieraan uitgebreid aandacht. Dat doen we samen met onze collega’s van zusterbedrijf Traffic Support

Want als het gaat om het garanderen van de veiligheid van uw bezoekers, weten onze gecertificeerde verkeersregelaars precies wat ze moeten doen. Naast deskundig zijn ze ook vriendelijk en behulpzaam en geven ze uw gasten al direct een welkom en gastvrij gevoel. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat onze verkeersregelaars tijdig op de juiste plek staan en dat iedereen weet wat zijn of haar taak bij het project is.

Bent u alleen op zoek naar verkeersregelaars? Bezoek dan de site van Traffic Support.

Parkeerbegeleiding

Komen bij uw evenement de bezoekers niet alleen met door VPN georganiseerd vervoer, maar ook met eigen auto? Dan is het veilig, vlot en overzichtelijk parkeren van alle voertuigen van groot belang. Hoewel niet alle gasten ruim van tevoren aankomen, wil toch iedereen op tijd binnen zijn zodat ze niets van het evenement missen. Dat wilt u ook. 

Samen met onze collega’s van Traffic Support zorgen wij dat in het projectplan ook de inzet van parkeerbegeleiders is opgenomen. Zo garanderen wij een vlotte afhandeling van het parkeren en dat geeft tevreden bezoekers! Daar hebben we veel ervaring mee. Traffic Support verzorgt namelijk onder andere ook de parkeerbegeleiding bij grote evenementen in de Amsterdam Arena en het Gelredome.

Laat u iedereen voor een parkeerplaats betalen of is dit voor rekening van uw organisatie? Wij kunnen er voor zorgen dat iedereen een E-ticket ontvangt voor het parkeren en eventueel de entree. Doordat wij scannen op locatie, kunnen wij precies registreren wie inmiddels zijn gearriveerd en wat het aantal aanwezige voertuigen op enig moment is. De dienstverlening van OnlineTicket maakt dit mogelijk. Als het de bedoeling is dat iedereen voor zijn parkeerplaats betaalt, zorgen de parkeerbegeleiders voor inning van de parkeergelden. Onze coördinator ter plaatse ziet toe op een goed verloop.

Wij zorgen ervoor dat aankomst en vertrek, het parkeren, de voetgangersstromen en de informatievoorziening soepel verlopen. Onze Project Manager heeft contact met alle vervoerders, zorgt voor een uniforme instructie van alle chauffeurs en heeft de volledige regie over het totale vervoer. Vanuit zijn rol kan onze ‘regisseur’ de situatie goed overzien en als het nodig is aanpassingen doen. En zo leveren wij een bijdrage aan het succes van uw evenement.

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak door op de onderstaande button te klikken en het contactformulier in te vullen!