Zoals u veel aandacht besteedt aan de organisatie van het evenement, besteden wij onze aandacht aan de coördinatie van het vervoer. De projectmanager en onze collega’s weten wat de afspraken zijn en zorgen dat het vervoer van A tot Z wordt gecoördineerd, zodat u zich zorgeloos kunt richten op de uitvoering van het evenement zelf.

Bij grootschalige evenementen kan de vervoerssituatie soms bijzonder complex zijn. Uw gasten komen uit het hele land en maken gebruik van verschillende vormen van vervoer, zoals treinen, lijnbussen, touringcars en (rolstoel)taxi’s. Het is belangrijk dat al deze vervoersstromen goed op elkaar aansluiten. U wilt dat uw evenement goed bereikbaar is en dat uw gasten veilig en zonder vertragingen aankomen. Daarom neemt VPN de regie in handen.

Verkeersbegeleiding

Een geslaagd evenement begint en eindigt met de veiligheid van uw gasten. Dat geldt zeker ook voor het vervoer en de aanrij- en aanlooproutes naar uw evenement. Zo wilt u bijvoorbeeld dat bezoekers veilig over kunnen steken. In het projectplan dat wij voor u opstellen, besteden wij hieraan uitgebreid aandacht. Dat doen we samen met onze collega’s van zusterbedrijf Traffic Support

Want als het gaat om het garanderen van de veiligheid van uw bezoekers, weten onze gecertificeerde verkeersregelaars precies wat ze moeten doen. Naast deskundig zijn ze ook vriendelijk en geven we uw gasten een warm welkom.

Parkeerbegeleiding

Naast bezoekers die met bijvoorbeeld een touringcar naar uw evenement komen, is er ook altijd een groep die kiest voor eigen vervoer. Het is belangrijk dat iedereen veilig en snel kan parkeren. Ook dit onderdeel nemen wij, samen met onze collega's van Traffic Support, op in het verkeer- en vervoersplan. Daarmee garanderen wij een vlotte afhandeling. 
We hebben hier veel ervaring mee. Zo verzorgt Traffic Support al jaren alle parkeerbegeleiding rondom grote evenementen in de Johan Cruijff Arena en GelreDome. 

Registreren

Wilt u dat uw bezoekers zich vooraf aanmelden? Het aanmeldsysteem van OnlineTicket biedt een eenvoudige en complete oplossing. 
Wij maken uw eigen aanmeldportal waarmee uw gasten zich kunnen aanmelden. Met een eigen inlog heeft u real-time inzicht in het aantal aanmeldingen. Zo heeft u op elk moment inzichtelijk hoeveel gasten er gaan komen, waar ze vandaan komen en met welk vervoersmiddel. Dit is belangrijke informatie voor zowel de vervoerscoördinatie als de parkeerbegeleiding. Ter plaatse scannen we de tickets, zodat we ook achteraf informatie kunnen geven over zaken als no-show, aankomst- en vertrektijden. Belangrijke data waar u uw voordeel mee kunt doen bij de organisatie van een volgend evenement.

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak door op de onderstaande button te klikken en het contactformulier in te vullen!