Op basis van uw wensen en de complexiteit en omvang van het project kijken wij of telefonische coördinatie volstaat of dat een coördinator op locatie noodzakelijk is. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Zoals u veel aandacht besteedt aan de organisatie van het evenement, zo besteden wij veel aandacht aan de coördinatie van het vervoer. Onze Project Manager en onze mensen ter plaatse weten precies wat er is afgesproken en met wie, evenals welke instructies de chauffeurs hebben gehad en hoe zij bereikbaar zijn. Op de locatie zelf zorgen wij ervoor dat alles volgens plan verloopt, van aankomst tot en met vertrek.

Bezoekersregistratie

U wilt dat bezoekers aan uw evenement zich vooraf aanmelden voor bijvoorbeeld het vervoer, de entree en eventueel het parkeren als men met eigen auto komt. Daarbij wilt u zaken als opstaptijden en –plaatsen online communiceren en E-tickets kunnen versturen. 

Dan is de dienstverlening van OnlineTicket onmisbaar. Op de site van OnlineTicket maken wij uw eigen informatiepagina aan, waarop u uw gasten continu op de hoogte kunt houden van allerlei zaken rondom uw evenement. Uw gasten kunnen zich hier natuurlijk ook aanmelden.

Zo krijgen u en wij inzichtelijk hoeveel gasten er gaan komen, waar ze vandaan komen en met welk vervoermiddel. Belangrijke informatie om de gang van zaken op de dag zelf soepel te laten verlopen. Ter plaatse scannen we de tickets, zodat we ook achteraf informatie kunnen geven over zaken als no-show, aankomst- en vertrektijden. Belangrijke data waar u uw voordeel mee kunt doen bij de organisatie van een volgend evenement.

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak door op de onderstaande button te klikken en het contactformulier in te vullen!