• menu

Nieuwsoverzicht

Hoteltransfers Qlimax

Net als voorgaande edities was ook Qlimax 2018 binnen no-time volledig uitverkocht. Voor onze collega's van Event Travel betekent dit een groot project, met meer dan 1.000 gasten die vanuit heel Nederland vervoerd worden, maar ook voor VervoersProjecten Nederland lag er weer een mooie uitdaging. Zo'n 2.500 internationale gasten verbleven het weekend van Qlimax in Amsterdam en Arnhem + omgeving, verspreid over meer dan 15 hotels. Al deze bezoekers wilden natuurlijk graag netjes en op tijd richting GelreDome vervoerd worden, aan VPN de taak om een strak vervoersplan in elkaar te zetten. Veel touringcars op 1 groot parkeerterrein betekent meestal lang zoeken naar de juiste bus.

Lees meer 

Defqon.1

Net als voorgaande jaren stond het voorlaatste weekend van juni voor VervoersProjecten Nederland weer in het teken van Defqon.1. Een weekend vol schipholtransfers, hoteltransfers, pendelvervoer en taxivervoer. Met zo'n 1.000 bezoekers in hotels, 2.000 in omliggende vakantieparken en zo'n 2.000 gasten vanaf Schiphol- en Amsterdam was het een prachtige klus om alle gasten op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag te vervoeren. Op vrijdag vertrokken er enkele honderden festivalgangers vanaf Amsterdam CS en om dit in goede banen te leiden werd er samengewerkt met collega's van stadstoezicht en Traffic Support. Daarnaast stond team VPN ook op Schiphol -met ontvangstbalie- en vanaf de luchthaven werden ook zo'n 1.000 bezoekers vervoerd.

Lees meer 

Festival Jij & Ik

Ons Tweede Thuis (OTT) is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Onlangs vierde OTT haar 50e verjaardag en dat werd groots gevierd met medewerkers en bewoners tijdens Festival Jij&Ik in het Amsterdamse Bos. Het festival vond plaats op vrijdag, zaterdag en zondag en met de inzet van meerdere rolstoelbussen en rolstoeltaxi's heeft VervoersProjecten Nederland op alle drie de dagen gezorgd voor een vlekkeloos en onbezorgd vervoer voor honderden bezoekers van dit bijzondere festival! Samen met Traffic Support werd het verkeer begeleid en Crowd Support zorgde met een vriendelijke gastheer voor een hartelijk welkom voor alle bezoekers.

Lees meer 

Bingham Cup 2018

De Bingham Cup kwam in 2018 voor het eerst naar Amsterdam! Dit groots opgezette toernooi is een tweejaarlijks terugkerend evenement en wordt gezien als het Wereldkamioenschap voor homoseksuele rugbyers. Zo'n 3.000 sporters uit de hele wereld kwamen naar Amsterdam om mee te doen aan of te kijken bij de rugbywedstrijden. De sporters verbleven in diverse hotels in Amsterdam en Amstelveen en VPN heeft de sporters dagelijks vervoerd van hotel naar sportveld en tussen de twee sportlocaties in Amstelveen. Een grote klus, waarbij met tientallen bussen gependeld is om de duizenden sporters op tijd op de juiste locatie te krijgen. De reacties na afloop van de spannende finale waren louter positief en de samenwerking met de organisatie verliep perfect.

Lees meer 

Groot bedrijfscongres Rotterdam

De laatste week van mei stond voor VervoersProjecten Nederland in het teken van een groot zakelijk congres bij de Onderzeebootloods in het Rotterdamse havengebied. Een schitterende locatie waar honderden medewerkers bijeen kwamen om deel te nemen aan een gevarieerd tweedaags programma. Het congres in Rotterdam vond plaats op donderdag en vrijdag, maar al vanaf de vroege dinsdagochtend stond een team van VPN klaar op Schiphol om de eerste gasten welkom te heten en per chique taxi naar Rotterdam te brengen. Compleet met banners, een balie en kleding in stijl van het evenement voelde iedere gast zich direct van harte welkom. Ook op Rotterdam Airport werden gasten welkom geheten, net als op station Rotterdam CS.

Lees meer