• menu

Nieuwsoverzicht

Groot bedrijfscongres Rotterdam

De laatste week van mei stond voor VervoersProjecten Nederland in het teken van een groot zakelijk congres bij de Onderzeebootloods in het Rotterdamse havengebied. Een schitterende locatie waar honderden medewerkers van een grote bank bijeen kwamen om deel te nemen aan een gevarieerd tweedaags programma. Het congres in Rotterdam vond plaats op donderdag en vrijdag, maar al vanaf de vroege dinsdagochtend stond een team van VPN klaar op Schiphol om de eerste gasten welkom te heten en per chique taxi naar Rotterdam te brengen. Compleet met banners, een balie en kleding in stijl van het evenement voelde iedere gast zich direct van harte welkom. Ook op Rotterdam Airport werden gasten welkom geheten, net als op station Rotterdam CS.

Lees meer 

Festival Jij & Ik

Ons Tweede Thuis (OTT) is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Onlangs vierde OTT haar 50e verjaardag en dat werd groots gevierd met medewerkers en bewoners tijdens Festival Jij & Ik in het Amsterdamse Bos. Het festival vond plaats op vrijdag, zaterdag en zondag en met de inzet van meerdere rolstoelbussen -en taxi's heeft VervoersProjecten Nederland op alle drie de dagen gezorgd voor een vlekkeloos en onbezorgd vervoer voor honderden bezoekers van dit bijzondere festival! Samen met Traffic Support werd het verkeer begeleid en Crowd Support zorgde met een vriendelijke gastheer voor een hartelijk welkom voor alle bezoekers.

Lees meer 

Bingham Cup 2018

De Bingham Cup kwam in 2018 voor het eerst naar Amsterdam! Dit groots opgezette toernooi is een tweejaarlijks terugkerend evenement en wordt gezien als het Wereldkamioenschap voor homoseksuele rugbyers. Zo'n 3.000 sporters uit de hele wereld kwamen naar Amsterdam om mee te doen aan of te kijken bij de rugbywedstrijden. De sporters verbleven in diverse hotels in Amsterdam en Amstelveen en VPN heeft de sporters dagelijks vervoerd van hotel naar sportveld en tussen de twee sportlocaties in Amstelveen. Een grote klus, waarbij met tientallen bussen gependeld is om de duizenden sporters op tijd op de juiste locatie te krijgen. De reacties na afloop van de spannende finale waren louter positief en de samenwerking met de organisatie verliep perfect.

Lees meer 

Defqon.1

Net als voorgaande jaren stond het voorlaatste weekend van juni voor VervoersProjecten Nederland weer in het teken van Defqon.1. Met zo'n 1.000 bezoekers in hotels, 2.000 in omliggende vakantieparken en zo'n 2.000 gasten vanaf Schiphol- en Amsterdam was het een prachtige klus om alle gasten op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag te vervoeren. Op vrijdag vertrokken er enkele honderden festivalgangers vanaf Amsterdam CS en om dit in goede banen te leiden werd er samengewerkt met collega's van stadstoezicht en Traffic Support. Daarnaast stond team VPN ook op Schiphol -met ontvangstbalie- en vanaf de luchthaven werden ook zo'n 1.000 bezoekers vervoerd.

Lees meer 

Hoteltransfers Hard Bass 2018

Hard Bass is voor VPN en de collega’s van Event Travel ieder jaar de aftrap van het nieuwe jaar en tegelijkertijd de laatste grote afsluiter van het indoor seizoen. Ook dit jaar boekten veel liefhebbers van de hardere stijlen weer hun combi-ticket via Event Travel en aan VervoersProjecten Nederland de taak om weer honderden feestgangers vanuit verschillende hotels in Arnhem en omgeving, maar ook vanuit Amsterdam te vervoeren naar GelreDome, Arnhem. In samenwerking met Traffic Support heeft VPN –overigens op dezelfde manier als bij Qlimax in november 2017– het voorste gedeelte van de touringcarparkeerplaats gereserveerd voor deze hotelbussen.

Lees meer 

Van Nelle Fabriek Rotterdam

Voor het eerst heeft VervoersProjecten Nederland een grote vervoersopdracht mogen uitvoeren bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een locatie waar Traffic Support al langer aan het werk is en op 2 november 2017 was het dan ook de beurt aan VPN. Voor het personeelsfeest van een grote zorginstelling was vervoer vanuit heel Nederland nodig, net als een pendeldienst vanaf de stations Schiedam en Rotterdam CS. Daarnaast werd ook het vervoer van personeel wat op het evenement aan het werk moest opgenomen in het plan. Tientallen touringcars arriveerden in een tijdsbestek van zo’n 30 minuten bij de Van Nelle Fabriek en daarnaast reden 10 kleinere pendelbusjes continu af en aan vanaf diverse parkeerterreinen in de buurt.

Lees meer 

Vervoersproject Onderzeebootloods

Tientallen touringcars, schepen die af- en aan voeren, treinen vol feestgangers die arriveerden op NS Station Rotterdam en vluchten die landden op Schiphol en Rotterdam – The Hague Airport. Vanuit alle windstreken kwamen de duizenden medewerkers van een grote fitnessketen om te vieren dat het miljoenste (!) lid zich had aangemeld! Op 2 december 2017 was de Onderzeebootloods in Rotterdam (RDM terrein) de plek waar het allemaal gebeurde. Aan VPN de taak om alle gasten op te vangen op de luchthavens en treinstations en om tegelijkertijd met tientallen touringcars vanuit Frankrijk, België, Luxemburg en heel Nederland vele honderden medewerkers te vervoeren en op tijd bij verschillende hotels en bij de feestlocatie af te zetten.

Lees meer 

Awakenings Festival: City Centre Coach

In het weekend van 25 en 26 juni 2017 vond het tweedaagse Awakenings Festival plaats. Om de druk weg te halen bij de taxistandplaats konden bezoekers dit jaar naast de georganiseerde busreizen vanuit Event Travel, een hoteltransfer, de pendel vanaf Sloterdijk, de shuttle vanaf het nabijgelegen Droompark of eigen vervoer ook gebruik maken van de zogenaamde City Centre Coach. Dit hebben we geweten, vele festival bezoekers hebben gebruik gemaakt van deze nieuwe service, een groot succes! Samen met de organisatie van het festival heeft VervoersProjecten Nederland zes opstappunten in Amsterdam gecreerd vanaf waar festivalbezoekers op twee verschillende tijdstippen naar het festival konden reizen.

Lees meer