Verstandig vervoer

Wanneer je een (inter)nationaal congres, grootschalig bedrijfsfeest of ander soort evenement organiseert, kun je ervoor kiezen om het vraagstuk met betrekking tot vervoer (deels) uit te besteden. Wij zorgen ervoor jouw gasten een prettig eerste én laatste contactmoment beleven op de dag van jouw evenement, met inachtneming van het milieu. Dat is verstandig vervoer.

Onze werkwijze

Vervoer is complex. Daarom stellen wij ruim voorafgaand aan het evenement een plan op. Meer daarover lees je op onze pagina over vervoermanagement. Eventuele vergunningen die nodig zijn, regelen we desgewenst ook. Daarnaast adviseren we je op het gebied van verkeersmaatregelen. Zo wordt er niks aan het toeval overgelaten en kun jij je volledig focussen op de organisatie van je evenement. 

Ons verhaal

Wat startte als een klein bedrijf dat busreisjes naar grote discotheken in Duitsland organiseerde, is in ruim 20 jaar tijd uitgegroeid tot een organisatie met bijna 1.000 medewerkers en tal van bedrijven die allemaal vooraanstaand zijn in hun branche: Trigion Safety Group. Ons verhaal lees je hieronder.

Event Travel

Trigion Safety Group vindt zijn oorsprong in het organiseren van busreizen vanuit Nederland naar grote discotheken in Duitsland. Oprichter en voormalig eigenaar Yvo Hütte begon hiermee in het begin van de jaren 90. Zijn idee sloeg aan onder Nederlandse jongeren en al snel reden elk weekend vele touringcars de grens over. Event Travel was geboren, het is 1995.

Een logisch vervolg: Trigion Traffic Support

Na Event Travel volgde Trigion Traffic Support, gericht op de afhandeling van het verkeer en het parkeren. De beroepsverkeersregelaars van Trigion Traffic Support werden in heel Nederland al snel een vertrouwd gezicht bij evenementen en infrastructurele werken. 

Ontwikkelen

In de jaren hierna bleef Trigion Safety Group zich ontwikkelen. In 2009 werd IVON opgericht, het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland. Dit bedrijf verzorgt opleidingen op het gebied van verkeer en veiligheid. Voor eigen medewerkers, maar ook voor derden. OnlineTicket volgde in 2011. Dit online kaartverkoopsysteem bleek een welkome aanvulling voor het dienstenpakket van de Trigion Safety Group. 

Trigion Crowd Support

Als je verkeer in goede banen kunt leiden, je in de loop der jaren expert bent geworden op het gebied van veiligheid en logistiek rondom evenementen, dan kun je ook bezoekersstromen goed en veilig begeleiden. Daarom werd in 2013 Trigion Crowd Support opgericht. Hiermee kan elke organisator van een evenement volledig ondersteund worden.

Trigion Safety Group

Zo heeft Trigion Safety Group zich in 25 jaar tijd ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner op het gebied van (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie.

Waarom Vervoersprojecten Nederland?

Jij wilt je in aanloop naar jouw evenement focussen op de organisatie daarvan en je geen zorgen maken over het vervoer. In dat geval kun je ervoor kiezen om het vraagstuk met betrekking tot vervoer (deels) uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten een prettig eerste én laatste contactmoment beleven op de dag van jouw evenement, met inachtneming van het milieu. Dat is verstandig vervoer. Daarvoor brengen we een aantal zaken mee. 

Uitgebreid netwerk Uitgebreid netwerk
Logistieke kennis Logistieke kennis
Multidisciplinair team Multidisciplinair team

Wil je het vraagstuk met betrekking tot vervoer voor jouw evenement (deels) uitbesteden?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze projectmanagers. We denken graag met jou mee!