U organiseert een (inter)nationaal congres, een grootschalig bedrijfsfeest waarvoor medewerkers uit het hele land moeten komen, u wilt met een groot gezelschap een evenement of festival bezoeken of deelnemen aan een manifestatie. Dan is VPN, onderdeel van de Safety Group, uw logische partner. Wij hebben veel ervaring met hoogwaardig busvervoer naar evenementen. Wij weten hoe we uw gasten en relaties snel, veilig en efficiënt van en naar uw evenement kunnen vervoeren. Zonder dat u er zich zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen er met onze kennis van planning en logistiek voor dat de bussen met uw passagiers in de goede volgorde, op de juiste tijd en plaats komen. U kunt zich dus rustig op uw gasten en uw eigen organisatie concentreren. 

Kies voor zekerheid

Op basis van uw wensen stellen wij voor u een vervoersplan op. Hierbij houden we niet alleen rekening met het aantal benodigde touringcars, desgewenst nemen we ook de catering aan boord, signing, parkeren en bijvoorbeeld ticketing mee in de planvorming. Zo krijgt u een compleet overzicht van wat er gebeuren gaat en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Jarenlange ervaring

Wat startte als een klein bedrijf dat busreisjes naar grote discotheken in Duitsland organiseerde, is in ruim 20 jaar tijd uitgegroeid tot een organisatie met ruim 1.000 medewerkers en negen bedrijven die allemaal vooraanstaand zijn in hun branche. Dat is het resultaat van pionieren, ondernemen en samenwerken.

Historie

Event Travel

De Safety Group, waar VPN onderdeel van uit maakt, vindt zijn oorsprong in het organiseren van busreizen vanuit Nederland naar grote discotheken in Duitsland. Oprichter en voormalig eigenaar Yvo Hütte begon hiermee in het begin van de jaren 90. Zijn idee sloeg aan onder Nederlandse jongeren en al snel reden elk weekend vele touringcars de grens over. Event Travel was geboren, het is 1995.

Een logisch vervolg: Traffic Support

Na Event Travel volgde Traffic Support, gericht op de afhandeling van het verkeer en het parkeren. De beroepsverkeersregelaars van Traffic Support werden in heel Nederland al snel een vertrouwd gezicht bij evenementen en infrastructurele werken. 

Blijvend ontwikkelen

In de jaren hierna bleef Safety Group zich ontwikkelen. In 2009 werd IVON opgericht, het Instituut Veiligheids Opleidingen Nederland. Dit bedrijf verzorgt opleidingen op het gebied van verkeer en veiligheid. Voor eigen medewerkers, maar ook voor derden. OnlineTicket.nl volgde in 2011. Dit uitgebreide ticketing systeem bleek een welkome aanvulling voor het dienstenpakket van de Safety Group

Crowd Support

Als je verkeer in goede banen kunt leiden, je in de loop der jaren expert bent geworden op het gebied van veiligheid en logistiek rondom evenementen, dan kun je ook bezoekersstromen goed en veilig begeleiden. Daarom werd in 2013 Crowd Support opgericht. Dit bedrijf, met als specialismen beveiliging, evenementenveiligheid en Crowd management, voegt een extra dimensie toe aan de Safety Group. Hiermee kan elke organisator van een evenement volledig ontzorgd en ondersteund worden.

Safety Group

Zo heeft de Safety Group zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner op het gebied van (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie.

Keurmerken

Wij zijn trots op de keurmerken die wij mogen voeren, voor ons een bevestiging en beloning voor de professionele manier waarop wij werken. Het keurmerk van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB) bevestigt kwaliteit, klantgerichtheid en borgt de veiligheid in en om de touringcar in al zijn facetten. Brancheorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) behartigt belangen in de branche en bewaakt de veiligheid, snelheid en professionaliteit van ons beroepsvervoer. Zo weet u dat het werkelijk goed zit. Dat geeft zekerheid en vertrouwen.

Uw voordelen

 Als u besluit om samen te werken met VPN dan kunnen wij u het volgende garanderen: 

  • Kwaliteit: U mag vertrouwen op onze kwaliteit en werkwijze. Deze voldoet aan de hoogste eisen van bekende keurmerken en certificerende partijen. 
  • Continuïteit: U heeft gedurende het hele project één vaste Project Manager als aanspreekpunt voor VPN en alle andere diensten van de Safety Group.
  • Betrouwbaar: Bij VPN werken ervaren en vakkundige specialisten op het gebied van vervoer. Zij zetten al hun kennis, ervaring en passie voor hun vak in om uw evenement tot een succes te maken. 
  • Maatwerk: U krijgt van ons altijd een passend voorstel en advies op maat. Voor ons is iedere opdracht weer anders. 
  • Compleet: Door onze samenwerking binnen de Safety Group en de vele diensten die wij aanbieden, heeft u bij ons een totaaloplossing voor uw vervoersvraag. 
  • Innovatief: Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende ondersteunende technologieën en programmatuur. Als die er niet zijn, ontwikkelen we die zelf. 
  • Comfortabel: Het comfort van uw gasten staat voorop, daarom rijden wij alleen met de modernste touringcars voorzien van vele faciliteiten. 
  • Veiligheid en zekerheid: Daar zijn we groot door geworden, ontdek zelf waarom.

Kleinschalig vervoer

U heeft een klein of middelgroot bedrijf en eens per jaar organiseert u voor uw medewerkers een personeelsfeest. Zo gaat u bijvoorbeeld met elkaar naar een dinnershow, een theatervoorstelling of u laat een eigen feest verzorgen op een bijzondere locatie. Ook dan bent u bij VPN aan het juiste adres als het gaat om het regelen van het vervoer. 

Wij halen uw gasten op bij uw eigen bedrijfslocaties of op vooraf afgesproken opstaplocaties. U zorgt zelf voor een overzicht van de aanmeldingen en ook de coördinatie ter plekke wordt door u geregeld. Wij stellen een vervoersplan op, reserveren de touringcars voor u en zorgen ervoor dat de chauffeurs goed zijn geïnstrueerd en uw gasten veilig en op tijd vervoeren.

Middelgroot vervoer

Organiseert u een evenement waarvoor meer nodig is dan een aantal touringcars vanaf een paar locaties? Kies dan voor zekerheid door VPN in te schakelen voor de uitvoering van het vervoer. Dat is bijvoorbeeld handig als er in uw eigen bedrijf geen deskundigheid is op dit gebied of wanneer u hiervoor geen mensen vrij kunt maken. De professionals van VPN nemen u veel werk uit handen en zorgen voor een optimale uitvoering, zodat uw gasten veilig en comfortabel vervoerd worden naar de plaats van bestemming. 

Lees meer

Grootschalig vervoer

Als u een evenement organiseert voor duizenden bezoekers die uit het hele land komen, is een goede voorbereiding en een strakke regie noodzakelijk. Daarvoor heeft u specialisten nodig die dit onderdeel voor u kunnen uitvoeren. Zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u zelf sterk in bent: de organisatie van het evenement op zich. VPN is dan uw logistieke partner bij uitstek. Wij hebben jarenlange ervaring met grootschalige evenementen en daarbij horend vervoer. Van een Kroningsfeest tot een feest voor ruim 35.000 supermarktmedewerkers, wij zorgen ervoor.

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers door op onderstaande button te klikken en het contactformulier in te vullen!